Политика за поверителност

Сайтът uber.bg част от сайтовете на Taxi Club Bulgaria

Какви лични данни събираме и защо

Форми за контакт

Ако използвате формите за контакт ще трябва да предоставите вашите имена, адрес на електронна поща и телефонен номер. Тази информация ни е необходима, за да осъшествим обратна връзка (при необходимост).

Вмъкнато съдържание от други уебсайтове

Статиите на този сайт могат да бъдат вградени (видеа, изображения, съдържание и т.н.). Вграденото съдържание от други сайтове приема и се държи с посетителя на сайта като с посетител на собствения си сайт. Тези сайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнителни инструменти за статистика от трети страни, да следят как работите с тези инструменти включително как потребявате вградено съдържание ако имате профил и сте влезли в него на сайта.

Анализ

Използваме анализи на трети страни – Google Анализ: За повече информация как да се откажете от нашето използване на Google Анализ и на неговите рекламни функции, посетете https://tools.google.com/dlpage/gaoptout и http://www.google.com/safetycenter/tools/#manage-your-ads-preferences ,

Страница на DAA за отказване: Потребителите могат да се откажат от допълнително проследяване и целеви реклами, включително Google Анализ и Quantcast, чрез страницата за отказване на Digital Advertising Alliance (DAA) и страницата за отказване на Networking Advertising Initiatives (NAI), съответно на http://www.aboutads.info/choices/ и http://www.networkadvertising.org/choices/ , respectively.

С кого споделяме данните ви

1. Google със съответните продукти: Google Analytics, Google Tag Manager, DoubleClick for Publishers, AdX, AdSense, Google Case, Google IMA, Google Plus: https://privacy.google.com/#https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=bg

2. Facebook със съответните продукти: Facebook Tracking Pixel, Facebook Tools – Plug-in „like“ button, Sign in with Facebook profile и др. : https://www.facebook.com/privacy/explanation

3. Данни относно възраст, регион на живеене, интереси, честота на посещения в сайта, технологии (браузъри и мрежи) и използвани устройства може да споделим с наши потенциални рекламодатели и спонсори с цел привличането им като такива. Тази информация не съдържа лични данни и е обобщена за всички потребители на сайта.

Вашата информация за контакт

Данните които предоставяте във формата на адрес на електронна поща и телефонен номер са необходими и ще бъдат използвани само и единствено за връзка с вас при необходимост. Те няма да бъдат предоставяни на трети страни, освен в случаите когато са изискани от компетентни държавни органи по надлежния ред, като нашият екип ще се увери предварително, че са спазени всички приложими законови процедури.